פסטו כוסברה-פטרוזיליה

מאמרים נוספים | הדרך הדרומית


1 חבילה כוסברה
1 חבילה פטרוזיליה
3 כפות שמן זית 
1/3 כפית מלח
2 שיני שום
1 כף גרעיני דלעת
 
1 כף גרעיני חמניה
1 כף סומסום
 
אפשר להוסיף  מעט עלי בזיליקום, רוקט
 
לטגן קלות  את הסומסום, חמניה  ודלעת  בשמן זית  (זהירות  לא לשרוף).
להשרות את הפטרוזיליה והכוסברה בקערת מים ולשטוף אותם היטב.
 
לקצוץ את הכל יחד במעבד מזון.
 
יש לשמור את הממרח בכלי זכוכית סגור במקרר. 

למניעת השחרה ניתן לבזוק מעט שמן על המשטח העליון. 


מאמרים נוספים | הדרך הדרומית
2003-2009 © הדרך הדרומית | עיצוב, בנייה וקידום האתר ע"י עומר טל - הקמת אתרים